luni, 17 ianuarie 2011

Simbolurile Karmic Reiki

Cele cinci simboluri Karmic Reiki au efecte profunde in tratamentul problemelor de natura karmica. Primele doua, Taoist Grace si The Emotional Butterfly sunt utile mai ales in tratarea karmei "anonime", pentru renuntarea la dependentele care au o componenta karmica etc. Urmatoarele trei simboluri dizolva blocajele karmice. Tratamentul prin acest sistem de lucru cu energia are loc la nivele profunde ale fiintei si poate aduce la suprafata ( in plan constient) emotii puternice, amintiri ale unor traume din trecut etc. - de aceea se recomanda ca aceste simboluri sa fie utilizate cu precautie. Inainte de a incerca sa oferim altora un tratament prin Karmic Reiki sunt necesare insusirea temeinica a simbolurilor si dezvoltarea abilitatii de a lucra cu acest sistem.
Dizolvarea blocajelor karmice nu presupune "arderea karmei". Fiecare fiinta are propriul drum si propriile lectii pe care trebuie sa le invete pentru a putea evolua. Nu putem sari peste aceste lectii, dar le putem face mai usor de suportat si de inteles.
Karmic Reiki nu poate fi si nu trebuie folosit ca inlocuitor al tratamentului prescris de medic. In cazul afectiunilor fizice se recomanda continuarea tratamentului alopat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu